22 september 2011

Tips och råd för hemsida??


Hej mina vänner! Har varit i Göteborg denna veckan för att öppna ännu en fin Noa Noa butik. Jobbat tokmånga  timmar och är nu fullkommligt dödstrött. Hur som helst tog jag denna bild när jag under ett fåtal minuter befann mig utanför butiken:) roligt med jeansen på strecket! Har flera roliga fotouppdrag att se fram emot inom det närmsta som ska bli så kul så trotts att energimätaren befinner sig på minus idag så är jag glad!! Nästa vecka blir det stockholmsresa i jobbet och om tiden går ihop ska jag äntligen få träffa bloggkompis Maria!! :) Det ska bli spännande men pirrigt. Vi måste ju såklart ta en bild på varandra samtidigt- det måste ju tillhöra en sådan töntsak som bloggare måste göra! ellerhur?

Tänkte fråga er om en sak. Jag klurar mycket på hur jag ska göra en egen hemsida. Är det någon av er som har erfarenhet av att själva göra en hemsida och har ni några tips om verktyg i så fall? Jag funderar även på att göra den precis som bloggen i blogger men med olika flikar längst upp som får ha aktuell information och att sedan bloggen är som vanligt men blir lite renare på sidorna.. Ge mig gärna tips och råd!!

Kram på er!!


2 kommentarer:

mariaemb. sa...

Jaaa! Det ska bli så kul att träffa dig! Hoppas verkligen att tiden går ihop!

Jag funderar också på att skaffa mig min egen domän och slippa blogger. Dock skulle jag också vilja att den ser ut i stort sett som min gör idag. :) Klurigt. Får du några bra tips kan du väl dela med dig!?

Ha det fint!
Kraaaaam

Emelie sa...

Hej
Så där flikigt som du pratar om tycker jag också är super. Har det själv på bloggen. Ang göra egen hemsida är det väldigt enkelt. Går att använda blogger & egen domän, fast man tar bort allt som kännetecknar blogger o blogg... om du fattar vad jag menar. Jag hjälper dig gärna. Maila mig ifall du är intresserad! svenskablomsterbloggar (at)gmail.com

//Emelie