25 november 2011

5 år med min skatt


Idag firar vi minsann 5 år ihop!

Så idag tänkte jag skriva från hjärtat! Vi är båda två människor med tusen projekt och intressen som tar vår tid. Jag har svårt att tro att någon annan skulle ha så mycket förståelse för allt jag sysslar med så som min skatt har. Han inspirerar mig varje dag till att våga göra saker som jag vill. Till och med när jag tjatar om att klippa av mig håret. Då sa han "ja men testa det" och inte förrän ett halvår senare erkänner han att det kanske inte var det snyggaste jag gjort men att nu har jag ju testat det. Jag får ofta på många sätt vara väldigt stolt över att vara hans flickvän och det tycker jag alla ska få veta idag när det är vår dag!!

Tack skatt för att du funnits för mig de senaste fem åren och för att du är den du är!

På måndag får ni hålla utkik i metro efter min skatt då han har blivit intervjuad om sin utbildning och om företagande!6 kommentarer:

Designe sa...

Vilken fin bild på er och grattis till de 5 åren! Ni verkar passa riktigt bra ihop! Honom ska du vara rädd om! :)
Kram

Eric sa...

Du är för söt! Det är lätt att vara sambo med dig min ängel!! Man får så mycket energi :) Puss

Emelie sa...

Congrats to you!

Och du, - allt klär en skönhet!

Trevlig helg!
kram

Johanna Stålros sa...

Så fina ni är på bilden....och det är äkta kärlek det när man tillåter varandra att testa och utmana sig själv! Grattis. Kram

jennie sa...

Grattis till fem år! Tror vi kanske kan hjälpas åt i företagen trots du hittat någon som ska göra din logga! Maila mig gärna så kan vi kanske komma på något! Mailen finns på fina visitkortet =)

www.lifeofjennie.blog.com

Inga-Britt sa...

... och er lycka smittar!