8 mars 2012

Invisible children

Hej mina vänner!
Tycker att ni alla som har en halvtimme över ska kika på denna videon. Oavsett om ni har pengar att skänka eller ej så är vi alla människor på samma planet som borde bry oss om varandra och genom att skicka vidare filmen till dina vänner kan vi hjälpas åt att få en bättre värld med tryggare barn som inte behöver arbeta som barnsoldater för Joseph Kony. Invesible children driver en kampanj för att arrestera Joseph Kony.


KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice.

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ja den har jag sett- alla borde verkligen se den, en bra uppmaning! Kramar

Cecilia sa...

Ja den är intressant, men kika också på kritiken den får. I Aftonbladet, SVD, The Guardian och här: http://visiblechildren.tumblr.com/

Mvh Cecilia

Anonym sa...

Absolut viktigt att upplysa om kränkningar mot mänskliga rättigheter och krigsbrott men jag vill uppana alla att vara källkritiska!! detta är en välregiserad propaganda, men vem är det som ligger bakom det utöver regisören? Kan inte annat än hålla med att det är hjärteskrärande vad Kony gör mot barnen, men snälla var källkritiska! Vem är det som ni stöder egentligen. finns idealla organisationer som kan hjälpa mer än nationer med stort egen intresse. Bara en tanke!