18 maj 2009

Be happy for this moment!


Nu får ni en liten kik på min andra ring! Det syns inte vad det står men texten lyder följande:

BE HAPPY
FOR THIS MOMENT
IT IS
YOUR LIFE

De var någon som undrade hur man gör. Man kan enkelt sätt säga att man värmer upp silvret med en brännare och lägger sedan silvret i syra och sedan formar man silvret på olika sätt en liten stund tills det behöver värmas upp igen. Denna ringen har jag sågat ut för att sedan bankat den för att få "glitter effekten" Sedan har jag slått i bokstäverna, hamrat ringen rund och fäst den med lödning på baksidan. Vanligtvis gör man så att man inte ser hur man fäst ringen men jag valde att göra en synlig skarv på baksidan för jag tyckte det var lite roligare!

Jag gillar smycken med budskap! Idag behövde jag något som piggar upp och då kan man ta på sig en sådan ring :)
Jag är så ledsen för jag kom inte in på utbildningen jag sökt till dekoratör. Kändes som min dröm blev trampad på och sedan slängd i sophögen! Men det är väl bara till att kämpa vidare!

Stor kram till er alla! Tänk så kul att man alltid kan kika in hos er och bli glad!11 kommentarer:

Veronica sa...

Du är jätteduktig! Ringen var hur fin som helst!=)

Malin sa...

jättefin ring, surt med utbildningen men det går fler tåg. Du är kreativ och kommer att få göra mycket roligt i livet tror jag.

Jenny sa...

Hej Josefin!
Vilken ljuvlig ring, du är verkligen duktig!

Synd att du inte kom in på just den utbildningen, finns kanske någon annan du kan söka??

Ha en skön kväll söta du!

Kram Jenny

carina sa...

Ringen med sitt budskap blev verkligen bra.
Förstår att det blir en besvikelse av större mått när man inte kommer in på en efterlängtad utbildning...men ge inte upp, försök igen...du är ung tjejen.
Kramar//Tant Carina :)

Designe sa...

Hej! Vilken fantastisk ring! Va duktig du är! Så du går en kurs i silversmide? Häftigt! Jättefin ring längre ner oxå! Synd att du inte kom in på utbildningen..nästa tillfälle kanske?! Det löser sig säkert! Under tiden får du smida ringar! Ha en fin helg! Kram :)

mariaemb. sa...

Vilken fin ring! Du är ju för duktig! Jo det känns riktigt skönt att ha gjort tentan men nu måste jag börja ladda upp iför nästa. Hoppas du kan få någonting roligt gjort i helgen och inte bara sitta med ex-arbetet. Ska hålla en tumme att det går bra. Stor kram och grattis till examen (i förskott) :)

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Vilken härlig ring och fint budskap. Trevlig helg :) Vänligen Johanna

eva sa...

hej! vilken underbar ring!! kram/evainglan¤

mariaemb. sa...

Hej! tänkte bara titta in och säga lycka till och hoppas att allt gått bra med din uppsatts. Snart kan du njuta av sommaren och bloggen igen. ;)

Kram Maria

Vit poesi sa...

Åh, så fin, vilket vackert budskap!
Kram Malin

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看