17 maj 2009


Hej allihopa!
Nu är jag snart inne på min sista vecka med mitt uppsatsskrivande! Snacka om att det har blivit lite bloggande, pysslande och allt annat jag gillar! dessutom har jag åkt in på min andra förskylning! Hoppas hoppas man kan pusta ut nästa helg och hinner kika in lite hos er allihopa! idag gjorde jag klart min andra ring på min silversmideskurs. Ska se om jag hinner visa er den imorgon! Just nu tänkte jag mest skicka ut en önskan i cyberrymden till ytlighetens gud. Kan inte en av dessa tunikorna ligga i min brevlåda när denna dumma uppsats är inlämnad? jag skulle nog tycka att jag är väldigt mycket värd en.. eller varför inte en blå lovely knit?
Nä nu ska jag sluta med mitt tiggande! Hjälp någon som behöver det istället :)

Ha det så bra allihopa! och tack än en gång för att ni kikar in trots min frånvaro! Och tack för kommentarerna på den förra ringen! självklart ska jag göra fler någon gång när jag gått en längre silversmideskurs och provat alla mina ideér :)

STOR KRAM


2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Josefin!
Måste vara skönt att skolarbetet lider mot sitt slut!
Jag tycker du är väl värd en sån vacker top från Odd Molly;)

Har faktiskt själv kikat på och provat den översta fast i ljusgrönt..så fiiiin! Men dyr:(

Ha en jättetrevlig vecka,
Kraamis Jenny

Malin sa...

De är superfina de där Odd Molly kläderna, hörde att examinatorn skulle dela ut ett gäng sådana till bästa uppsatsen eller hörde jag kanske fel?!
Ja, ja unna dig en sådan du och så får man väl stå ut med makaroner och ketchup ett tag, inte hela världen. Ha en soft vecka, Malin