10 maj 2009

Första silversmideskursen

Jag går en kortkurs i silversmide som några av er redan vet och eftersom några är lite nyfikna så får ni se det första jag gjort! Kanske inte värsta grejjen men jag ville börja med något enkelt där jag prova grundläggande tekniker!

Jag gillar smycken med ord, namn och budskap på så denna ringen blev till mamma och därför står det självklart mamma på den! Man ser det bara rakt framifrån och inte uppifrån när man har den på sig och jag tänkte att hon kan ha den i ett halsband med om hon vill!

Den underbart söta porslins asken med rosorna fick jag av mamma igår! Idag har jag trixat med min andra ring som blir en bred bankad ring med text på.. den får ni se längre fram! Det tar sin lilla tid! Men måste säga att det är otroligt roligt. Efter att ha sett allt fantastiskt fint som alla på kursen gör så fattar jag inte hur det kan finnas så mycket fult å pråligt i de vanliga smyckes butikerna! haha.. det går helt enkelt inte att jämföra ens!

Nu är det dags för mig att återgå till min uppsats! Hoppas att jag hinner besöka er alla och vara lite mer aktiv här denna veckan :)

Stor kram från mig!!!

13 kommentarer:

Vit poesi sa...

Va duktig du är!! Ringen ser ju jättefin ut!
Kram Malin

Mrs M sa...

Oj, vad fin! Bara att börja producera fler *hihi*...
Kram/ Mimmi

Ps. Lycka till med uppsatsen!

Jenny sa...

Hej Josefin!
Men vilken fin ring du gjorde!!
Vad glad din mamma ska bli när hon får den:)

Den är ju riktigt hantverk, inget sånt där krafs man köper på typ Glitter!

Ha en jättebra vecka o lycka till med uppsatsen:)

Kramis Jenny

Hemmalycka sa...

Vad roligt, det lät ju superkul.
Jättefin ring.
Kram
Åsa

mariaemb. sa...

Hej josefin! Kul att ha dig tillbaka! Smycket du gjort var väldigt vackert i all sin enkelhet och jag håller med, smycken med ord och budskap är så vackert. ÅÅH! jag gillar verkligen "under valnötsträdet"!! Skrev om den på bloggen för några veckor sedan när jag fick den i födelsedagspresent! Den tycker jag absolut att du ska unna dig själv! ;)

Du verkar ha fullt upp så lycka till nu med slutspurten i skolan!

Kram Maria

Hemmet Är Min Borg sa...

å vilken fin ring du har gjort, det verkar roligt att pyssla med sådant
ha de gott
kram Jeanette

eva sa...

hej! åhhhhhh så fin!!! helt underbar!! du e ju grym på detta..kram krma kram

Annalisa - LISA LIBELLE sa...

hello Josefin! Your pictures are wonderful..very nice as always. I have time to blog a little bit - i'm happy to visit you.
I wish you a good night and sweets dreams.
lovely, Lisa Libelle

Marits vita skrin sa...

Men du, vilken jätte fin ring. NU fick jag ett litet ha begär. Hojta till om du börjar göra på beställning.

Och du, vill du att jag sätter in pengar för tavlorna?

Kram på dig.
Marit

carina sa...

Vilket vackert arbete du gjort.
Lyckliga mamma!
Ha en bra dag och lycka till med uppsatsen.
Kramar/Carina

Viveka på Humlebacken sa...

Gaaa vad snygg! Måste nog gå en silversmideskurs tror jag:)
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken

Lisa.L sa...

Tjusigt =) hur riktigt går det till då man gör dessa smycken ? Skulle också vilja göra egna smycken med ord på =) med vet inte vad det e för verktyg man har ?! mvh Lisa

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區