14 augusti 2009

Inspiration till min tavelvägg
Jag tänkte göra en minivariant av en fotovägg. Jag tror ramarna ska vara svarta och jag vill blanda olika. Min tanke är att alla tillsammans ska bilda en rektangel tror jag. Nu är mitt problem att jag inte kan bestämma mig för om jag bara ska ha svartvita foton.. eller blanda.. eller försöka hitta bilder med liknande färger i.. jag tror även att någon av ramarna ska innehålla annat än foton kanske.. Bilderna ovan har jag kikat på för att inspireras.

3 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hej Josefin! Och tack för kommentaren :-) Vilken lycka och ha släkt i Ystad och kunna strosa omkring där när man behagar, lyllo dig :-) Visst är det fint med massor av tavlor sådär i grupp, det där svarta ramarna med svartvita foton i är så fint. Har också sett någonstans grupp med färgade foton i blått med motiv himmel och hav fast då med vita ramar, det var väldigt fint också. Såg somrigt och marint ut. Blandar man kan det lätt ge ett rörigt intryck, så håll det i samma tema det blir snyggast tror jag. Såg att du var ute efter svarta stövlar längre ner i ett inlägg, fick ett tips av någon att ellos har liknande för endast 299:- tänkte själv se om jag hittar såna där. Ha en fin helg. Kram Paula

irma´s uthus sa...

Vilka underbara skyltar!
Läste precis Sköna hem och just hemmet med "väggen" var ju sååå snyggt:)
Ha en bra helg!

Designe sa...

Läckert att sätta ramar så där!..det blir säkert jättefint! Gillar skyltarna i ditt inlägg nedan oxå!:)...och så fint reportage från Tara, känner oxå igen Eva Linds sommarhus, jättehärliga bilder!
Ha en skön helg! kram :)