18 november 2011

Noa Noa inredning och en fråga till er


Hejsan!
Ger en kik på ett fönster från denna veckans jobb. Detta från Växjös Noa Noa butik. Som jag berättat tidigare har Noa Noa nu även en liten fin inredningskollektion och det är den ni hittar i detta fönstret. Man ser lite dåligt men det är lite kuddar i olika mönster, ljuslyktor, ljusstakar och ljus!

Jag skulle så väldigt gärna villa ha er hjälp med en sak som jag inte kan bestämma mig om! Vad tycker ni är bäst.. att som egen företagare använda sitt namn som företagsnamn eller att använda ett annat namn? Har ett förslag från duktiga Emelie som är perfekt men jag kan ändå inte bestämma mig helt då jag tänker att det i vissa situationer kanske är bättre med ens eget namn. Vad tycker ni? Någon som har egna erfarenheter som de vill dela med sig av? Eller kanske bara har en åsikt?

Skulle bli så glad om ni vill hjälpa mig med det!

Kram på er och ha en finfin fredag!

4 kommentarer:

Emelie sa...

Underbart fint fönster! Gillar färgerna formerna kombinationen och ja- hela skyltningen! ;)

Vet du, jag har själv funderat på detta på sistone och jag skulle nu så här i efterhand gärna haft ett annat namn, så att man själv kan känna sig mer privat. Förstår du hur jag menar...? Man vill liksom kunna skilja dessa två åt. Men jag gillar ju ändå mitt namn och framför allt min logga. :) Svårt! Klura på och trevlig helg!
kram vännen!

Jennie sa...

Jag har haft eget företag i ett år och har enskild firma, men använder mig ändå av ett annat namn. Mycket för att man ska kunna skilja på privat och företag.
Du kan ju fortfarande använda dig av ditt förnamn, Josefins foto/Josefins inredning (jättedåliga förslag, men du kanske förstår vad jag menar)

Jag har förresten suttit på VentureLab, där din kille sitter nu, han rekomenderade din blogg till mig. Ta gärna en titt på min blogg och hemsida:
www.lifeofjennie.blog.com
www.luua.se

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Vilket härligt skyltfönster - skapar habegär! =)
Jag kanske inte är rätt person att fråga men jag gillar ditt bloggnamn men det kanske inte passar till firman?

Kram kram

Johanna Stålros sa...

Ditt bloggnamn är fint men kanske inte som företagsnamn? och Josefin är ju inte helt ovanligt, jag röstar på att du använder ett annat namn....spännande;) Önskar dig en jättefin helg. Kram Johanna