5 december 2011

Vinn en fotografering!

Så nu är det bara att sätta igång och tävla! :) Man kan självklart ge bort vinsten till dottern, barnbarnen mm om man känner för det! bara personen/personerna kan fotograferas i någon av de nämnda städerna!

8 kommentarer:

Designe sa...

Åh va kul! Skulle gärna va med men då jag bor alldeles fööör långt bort så avstår jag tyvärr! Lycka till till alla andra som deltar! kram :)

Jessica Olsson sa...

Jag skulle vilja ge fotograferingen till mamma och pappa! Mamma fyller 50 år och det hade varit kul att ge dem en chans att bli proffsigt fotograferade tillsammans :)

Marie T Andersson sa...

Jag vill ge en fotografering till mig å maken då det inte finns kort på oss tillsammans.På samma gång kan vi passa på att ta oss en minisemester i Skåne.

Sara Nedmar sa...

Jag vill vinna! :) Jag vill ha massa bilder på min snart nyfödde son i hans nya hem i Röinge utanför Höör. Bilderna kommer såklart hamna på FB o bloggen:) God Jul!

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Vilken drömvinst, det här vill jag inte gå miste om!
Tänk att få vinna en fotgrafering med dig, då skulle jag be dig fota min underbara barn i Kalmar. Jag länkar från vänsterkolumnen i min blogg och håller både tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren. =)

Kram kram

Angelica sa...

Hej!
Jag skulle vilja vinna en fotografering i Lund. Då skulle du få ta bilder på mig, som jag kan använda för att snärja mig en vacker och trevlig karl på en dejtingsajt! Jag hade tänkt att sluta vara singel nästa år nämligen och med rätt marknadsföring tror jag att jag har stora möjligheter att lyckas! Hoppas att du har det bra!

Jag har skrivit ett inlägg i min blogg om tävlingen!

Tess sa...

Läste om din tävling på en kompis blogg och tänkte att det är precis vad jag skulle vilja vinna! Vi är en familj på 3 + 3katter. Jag skulle vilja ha vardagsbilder på oss tre. En dag på stan/i parken/i skogen/hemma...ja vilket som passar. Bilder när vi gör saker tillsammans och inte tänker på att det finns en fotograf bredvid!

Har tyvärr ingen blogg, men ska skriva om det på facebook! :)

Åsa L sa...

Skulle vilja fotografera hela familjen då vi aldrig lyckas vara med alla och se någorlunda normala ut samtidigt...i göteborg så klart!
Hoppas på tur!
Åsa